PDA

Επιστροφή στο Forum : vBulletin Feedback - Αναφορά προβλημάτων



PaNtErAz
04-06-08, 17:14
http://img240.imageshack.us/img240/2290/twmnnewhk0.th.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=twmnnewhk0.jpg)

SkySurfer
04-06-08, 17:18
γίνε λίγο πιο σαφής

εμένα μου τα δείχνει κανονικά. σε τι ανάλυση είναι η οθόνη σου;

PaNtErAz
04-06-08, 17:20
1024x768 η ανάλυση. :)

orion
04-06-08, 17:36
ναι οντως σε αυτη την αναλυση δε πεζει καλα....

Merlin_o_Magos
04-06-08, 17:41
και σε μένα τα ίδια. ανάλυση 1680χ1024

SkySurfer
04-06-08, 17:42
Μήπως έχετε μεγάλα fonts στον browser σας;

PaNtErAz
04-06-08, 17:43
Μήπως έχετε μεγάλα fonts στον browser σας;

Μήπως έχεις μικρά; Χιχι!

Κανονικά είναι τα φοντ! Δες screenshot για αυτό την έβαλα..

Merlin_o_Magos
04-06-08, 17:43
No, αφού έπαιζε πρίν κανονικά .Απο την αλλαγή και μετά το κάνει

geo_stef
04-06-08, 17:44
εγω πάντος δηλώνω 1280*1024 = no problem
τι προγραμμα εχετε?? εγω firefox 3

geo_stef
04-06-08, 20:16
ωραια δουλευει το link στο logo...

martini
05-06-08, 00:25
και σε μενα κανει τα ιδια και ασ δει καποιος για την ωρα πρεπι να παει μια ωρα λαθοσ
(το συγκεκριμενο ποστ εγεινε 00:24 και οχι 21:25 που γραφει!)

SkySurfer
05-06-08, 01:28
και σε μενα κανει τα ιδια και ασ δει καποιος για την ωρα πρεπι να παει μια ωρα λαθοσ
(το συγκεκριμενο ποστ εγεινε 00:24 και οχι 21:25 που γραφει!)

Δεν έχεις ρυθμίσει σωστά την ώρα στα settings σου.

Στα options στον πίνακα ελέγχου, ορίζεις την ώρα σε GMT +2

manost
05-06-08, 10:16
Κι εγώ με 1280*1024 έχω πρόβλημα.
Χρησιμοποιώ Firefox 3, αλλά τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και με IE & Opera.

euri
05-06-08, 10:23
Σε 1680x1050 εμφανίζεται εντάξει.
Σε 1400x1050 δεν εμφανίζεται σωστά.

firefox 2.0.0.14

Jef
05-06-08, 13:37
Κι εγώ με 1280*1024 έχω πρόβλημα.
Χρησιμοποιώ Firefox 3, αλλά τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και με IE & Opera.

και σε μενα με ιδιο configuration (firefox 2)

orion
06-06-08, 12:09
τωρα πως το βλεπετε?

Vegas
06-06-08, 12:20
εγω μονον εδω εχω προβλημα ,λιγο μεγαλυτερο χωρο στο ταβ

petrogazz
06-06-08, 12:21
και εγώ το ίδιο

manost
06-06-08, 12:23
κι εγώ το ίδιο

Vegas
06-06-08, 12:31
Αγγελε ματα απο τοσο αυστηρη διετα καταφερα να ριξω το ζαχαρο .
Απο πιο αναθεματισμενο Backup ξεπιδησε αυτος ο αναθεματισμενος μπακλαβας Κανε κατι Θελω τα γαλονια μου πισω.

orion
06-06-08, 12:35
vegas σε τι αναλυση?

Εγω ειμαι με το laptop 1024x768 και δειχνει οκ..

Vegas
06-06-08, 12:36
1680 χ 1050 22"wide Firefox
Edit το ιδιο και σε Explorer

orion
06-06-08, 12:36
Μετα το update φτιαξαμε και τα template και δειχνουν παλι τα ranks..αν θελετε τα αλλαζουμε

Vegas
06-06-08, 12:38
τα γαλονια μου ειχα παραπανω σαρδελες

Vegas
06-06-08, 12:53
τωρα παραγινανε μικρα ολα

SkySurfer
06-06-08, 12:55
Υπομονή, είμαστε under testing :p

EDIT:
Νομίζω ότι είναι εντάξει τώρα. Για πείτε εντυπώσεις.

geo_stef
06-06-08, 14:13
Εγώ πάντος σε 1280*1024 με firefox 3 δεν έχω κανένα πρόβλημα....

SkySurfer
06-06-08, 14:15
με τις τελευταίες αλλαγές πρέπει να είναι όλα οκ

mazout
06-06-08, 14:18
Το προβλημα παραμενει. εκει κατω απο τους online uers. Βεβαια ειναι κατι το οποιο δεν το προσεχεις ευκολα. Και σε αναλυση 1024x768 και σε 1680x1050 με firefox 2 και 3

SkySurfer
06-06-08, 14:25
Το προβλημα παραμενει. εκει κατω απο τους online uers. Βεβαια ειναι κατι το οποιο δεν το προσεχεις ευκολα. Και σε αναλυση 1024x768 και σε 1680x1050 με firefox 2 και 3

είναι εύκολο ένα screenshot απο το συγκεκριμένο σημείο;

EDIT:
fixed!

toadstul
06-06-08, 15:53
έτοιμο

SkySurfer
06-06-08, 15:54
κάνε refresh

είπαμε, fixed!

toadstul
06-06-08, 16:11
ουπς sorry:o

savvas
06-06-08, 17:20
οκ οθονη 19' 1024χ768 + 1280χ1024 οκ

SkySurfer
13-06-08, 15:41
Έγινε split απο το παλιό thread "TWMN web server"

Εδώ πλέον μπορείτε να αναφέρετε οτιδήποτε έχει να κάνει με προβλήματα που αφορούν μόνο το vBulletiin.

Vegas
19-06-08, 15:12
αγγελε ματα απο τοσο αυστηρη διετα καταφερα να ριξω το ζαχαρο .
απο πιο αναθεματισμενο Backup ξεπιδησε αυτος ο αναθεματισμενος μπακλαβας κανε κατι θελω τα γαλονια μου πισω.

απο τον μπακλαβα στο ποδοσφαιρο κατι σε γρηγορο τετρατροχο εχει ? R28 πχ

AgentCain
23-06-08, 10:23
Παρατήρησα κάτι περίεργο

Όταν γράφω κάποια απάντηση ή όταν ανοίγω κάποιο θέμα, τα κεφαλαία γίνονται μικρά.
Κυρίως τα χρησιμοποιώ στην αρχή της πρότασης, αλλά πάντα μου προκύπτουν μικρά!!!

είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα ή μόνο εγώ το παθαίνω???

Επίσης καλό θα ήταν να προστεθούν ξανά τα emoticons γιατί δεν μπορώ να θυμάμαι όλους τους συνδυασμούς!

ευχαριστώ

(εδώ περιέργως τα βγάζει σωστά)

orion
23-06-08, 11:30
χμ οντως συμβαινει... θα το ψαξουμε

pit_hal
24-06-08, 12:07
Καλημέρα!Κάτι που μου κάνει καιρό και υποψιάζομαι ότι μάλλον έχει να κάνει με τα δικαιώματα των ομάδων χρηστών...πατάω στην κεντρική σελίδα το refresh και μου λέει νέα μηνύματα π.χ 1 (άν και τώρα μου λέει 4) , πατάω στα νέα μηνύματα και μετά μου εμφανίζει την εικόνα που επισυνάπτω...
Το περίεργο είναι ότι μόλις προκύψει κάποιο νέο μήνυμα που μπορώ να δώ τότε μηδενίζει ο μετρητής....
Αυτό που νομίζω ότι ίσως μπορεί να φταίει είναι ότι όντος υπάρχουν νέα μηνύματα με ενημερώνει για αυτά αλλά λόγω του ότι ανήκουν σε πίνακες που δεν έχω δικαιώματα να βλέπω π.χ συζητήσεις moderators δεν μου τα ανοίγει, τι άλλο να υποθέσω να φταίνε τα cookies και ο browser μου?

orion
24-06-08, 12:26
Δεν μπορεσα να κανω replicate το error..
Για εξηγησε το..
κανε και κανα clear cookies...
με ΙΕ στο βγαζει η με firefox?

euri
24-06-08, 12:31
Καλημέρα!Κάτι που μου κάνει καιρό και υποψιάζομαι ότι μάλλον έχει να κάνει με τα δικαιώματα των ομάδων χρηστών...πατάω στην κεντρική σελίδα το refresh και μου λέει νέα μηνύματα π.χ 1 (άν και τώρα μου λέει 4) , πατάω στα νέα μηνύματα και μετά μου εμφανίζει την εικόνα που επισυνάπτω...
Το περίεργο είναι ότι μόλις προκύψει κάποιο νέο μήνυμα που μπορώ να δώ τότε μηδενίζει ο μετρητής....
Αυτό που νομίζω ότι ίσως μπορεί να φταίει είναι ότι όντος υπάρχουν νέα μηνύματα με ενημερώνει για αυτά αλλά λόγω του ότι ανήκουν σε πίνακες που δεν έχω δικαιώματα να βλέπω π.χ συζητήσεις moderators δεν μου τα ανοίγει, τι άλλο να υποθέσω να φταίνε τα cookies και ο browser μου?

logout
clear cache
clear cookies
login
Ctrl-F5

pit_hal
24-06-08, 12:32
Μπαίνω μόνο με firefox αλλά με την πρώτη ευκαιρεία που θα μπώ σε παράθυρα θα δοκιμάσω με τον ΙΕ, έκανα μια δοκιμή τώρα έσβησα cash και cookies έκανα restart τον firefox και πάλι τα ίδια, με το που πόσταρες Άγγελε μου εμφάνισε ότι έχω 5 μηνύματα με το που είδα το δικό σου πήγε πάλι στα 4 ο μετρητής και φυσικά μου πετάει πάλι το ίδιο μήνυμα...


logout
Clear Cache
Clear Cookies
Login
Ctrl-f5

τα δοκίμασα όλα αυτά....

orion
24-06-08, 12:38
FF or IE?

pit_hal
24-06-08, 12:49
ff Or Ie?
Ff με ιε θα δοκιμάσω το απόγευμα με το που γυρίσω (δίνω δίκτυα:d) !!!

manost
24-06-08, 12:49
Με τον Firefox 3, η σειρά κάτω από 'Πρόσφατα POSTS' όπου γράφει 'Τίτλος, Χρήστης, Ημερομηνία' βγαίνουν εκτός του πεδίου τους, είτε είμαι registered ή όχι
Με τον IE πάλι είναι σωστό μόνο όταν είμαι unregistered

Συμβαίνει μόνο σε μένα;

Edit: Ανάλυση 1280*1024

pit_hal
24-06-08, 16:55
Καλησπέρα..συνεχίζω εγώ παρά τον γενικό χαμό που επικρατεί σήμερα (ελπίζω να μήν φάω καμιά αδέσποτη:D) μπήκα απο παράθυρα με ΙΕ και έκαν log-in και συνεχίζει να μου βγάζει ότι έχω 4 μηνύματα (χωρίς να έχω νέα). Δεν ξέρω τι παίζει...πρώτη φορά έκανα log-in απο ΙΕ άρα δεν παίζει να είχε κρατημένα cookie και τέτοια..

orion
24-06-08, 17:05
Εχεις καποιο proxy?

pit_hal
24-06-08, 17:08
nop...δεν βγαίνω απο proxy, γενικά αυτό μου το κάνει πολύ καιρό...απλά σήμερα το ανέφερα!Κοίτα δεν είναι κάτι που με ενοχλεί το έχω συνηθίσει, απλά το ανέφερα μήπως κάποιος άλλος έχει το ίδιο ή μήπως είναι κάποιο σφάλμα που διορθώνεται.

orion
24-06-08, 17:12
nope δε το βλεπω..κατι αλλο πεζει..

PC-KILLER
24-06-08, 17:14
Είναι bug του φόρουμ. Όταν γράφετε ένα νέο μήνυμα σε ένα tread που δεν έχεις rights για να το δεις το εμφανίζει. Κανονικά δεν θα έπρεπε.

pit_hal
24-06-08, 17:18
Αν ισχύει αυτό κάντε λίγο ένα τέστ γιατί σε άλλο φόρουμ που είμαι μοντ την πατήσαμε...πάρτε με κόπι παστε ένα λινγκ απο πίνακα που δέν έχουν όλοι δικαιώματα και με έναν απλό λογαριασμό ή χωρίς log-in δείτε αν το ανοίγει ή όχι, γιατί παρόλο που είχαμε τους πίνακες με δικαιώματα άν κάποιος έβαζε καρφωτά το λινγκ μια χαρά μπορούσε να μπεί μέχρι που το διορθώσαμε....